Sinoplulardan Merkez Parti'ye Ziyaret !

SİNDER Federasyonu Bölge Başkanı Kemal Kibar ve beraberinde ki heyet Merkez Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Sinoplulardan Merkez Parti'ye Ziyaret !
25 Şubat 2015 - 05:02 - Güncelleme: 25 Şubat 2015 - 05:18

SİNDER Federasyonu Bölge Başkanı ve Sinop Köy Dernek Başkanları, Merkez Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Hasan Basri Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Misafirlerini kapıda karşılayan Hasan Basri Özdemir, Merkez Parti’yi ve Merkez Parti’nin amaçlarını ve emellerini anlattı.

Merkez Parti’nin ülkeye adalet dağıtmak için kurulduğunu belirten Özdemir, “ Merkez Parti logosundan ve Genel Başkanımızın mesleğinden de anlaşılacağı gibi hukuka, adalete ve eşitliğe önem veren bir partidir. Merkez Parti bütün insanların kendilerini ifade edebileceği ortak payda da buluşacağı bir siyasi kuruluştur” derken, katılımlarından dolayı bütün dernek başkanlarına teşekkür etti.

Programa SİNDER Federasyonu Bölge Başkanı Kemal Kibar, Sinoplular Dernek Başkanı Metin Tangıroğlu, Takuşlar Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Demir, Sinop Boyabat Kartaloğlu Dernek Başkanı Ramazan Kartal ve Sinop Merkez Çakıldar Köyü Dernek Başkanı Selamettin Kesgin katılırken, ziyarette Merkez Parti İlçe Başkan Yardımcıları M. Celal Köroğlu ve Taşkın Taşdemir de programda hazır bulunan isimler arasındaydı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum