SON DAKİKA İstanbul beyazıtta silahlı çatışma 7 yaralı

İstanbul Fatih’te şüpheli iki grup arasında yaşanan kavga silahlı çatışmaya dönmesi üzerine olaya polis müdahale etti. Yaşanan çatışmada biri polis olmak üzere 5 kişinin yaralandığı bildirildi

SON DAKİKA İstanbul beyazıtta silahlı çatışma 7 yaralı
23 Mayıs 2022 - 18:28 - Güncelleme: 23 Mayıs 2022 - 18:32

Fatih Beyazıt Çadırcılar Sokak’ta husumetli oldukları öğrenilen iki grup arasında çıkan tartışma büyüyerek kısa sürede silahlı çatışmaya döndü. Silahlı çatışma ihbarı alan polis, olay yerine çok sayıda polis ekibi ile geldi. Olayda biri polis memuru beş kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis 27 kişiyi gözaltına aldı.

ÇATIŞMA ANI KAMERALARA YANSIDI

Dakikalarca süren çatışma çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Çatışma anında polise defalarca ateş edildiği , polisin silahını alan bir kişinin de karşı tarafa ateş ettiği görülüyor.

VALİLİKTEN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışmanın kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştüğü belirtilerek, “Olaya müdahale eden polis memuru ve olaya karışan 5 kişi ile çevredeki bir vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerimizce çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce olaya karışan 27 şahıs gözaltına alınmış, 2 tabanca ele geçirilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum