Sultangazi'de Ülkücüler Sokağa İndi

Ege Üniversitesi’nde önceki gün çıkan kavga sonrasında PKK yandaşları tarafından bıçaklanarak öldürülen Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları Kampüs Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Sultangazi Ülkü Ocakları tarafından yürüyüş düzenlendi.

Sultangazi'de Ülkücüler Sokağa İndi
22 Şubat 2015 - 03:07 - Güncelleme: 23 Şubat 2015 - 07:24

Ege Üniversitesi’nde önceki gün çıkan kavga sonrasında PKK yandaşları tarafından bıçaklanarak öldürülen Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları Kampüs Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Sultangazi Ülkü Ocakları tarafından yürüyüş düzenlendi.

 

Ege Üniversitesi Kampüsü’nde yaşanan olaylar sonucunda, ağır yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Fırat Yılmaz Çakıroğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

sultangazi ülkü ocakları yürüyüş

Çakıroğlu için Ülkü Ocakları Sultangazi Ülkü Ocakları, Merkez Camii önünde bir araya gelerek yürüyüş gerçekleştirdi. Sultangazi Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Koçkesen, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve çok sayıda ülkücünün katıldığı yürüyüş öncesi bir basın açıklaması yapıldı.

 

Basın açıklamasını yapan Sultangazi Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Koçkesen, “Çözüm süreci adı verilen ihanet süreci bu defa Ege Üniversitesi’nde etkisini göstermiştir. Üniversite kampüslerini terör örgütü kamplarına çeviren eli kanlı teröristler söz konusu üniversiteyi adeta saldırı üssü olarak kullanmaya başlamışlardır. Üç günden beri kampüste kargaşa çıkartan kanı bozuk hainler bugün, Ülkücü öğrencilere saldırarak Fırat Çakıroğlu isimli gönüldaşımızı bıçaklı saldırıyla yaralamışlardır. Uğradığı saldırı sonucunda yaralanan Ülküdaşımız bölücü canavarların olay yerine gelen ambulansı engellemesi sonucu şehit düşmüştür.” Dedi.

 

“Analar Ağlamasın” sloganıyla başlatılan çözüm sürecinin çözülmenin başlangıcı olduğunu belirten Koçkesen, süreçle birlikte hukukun çiğnendiğini ve adaletin sarsıldığını söyledi.

sultangazi ülkü ocakları yürüyüş-

Çözüm sürecinden yüz bulan bölücülerin Milliyetçi-Ülkücü gençleri hedef aldığını ifade eden Sultangazi Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Koçkesen AKP iktidarına yüklenerek, “Sizler sarayınızda otururken yaptığınız açılımın ceremesini Türk milleti ve ülkücüler çekmektedir. Ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmış, içimizin kanlarını akıttığımız bardak ise taşmıştır. Yapılan kahpeliği asla unutmayacağız.” Diye konuştu.

 

Yapılan basın açıklamasından sonra Ülkücüler Merkez Camii önünden Sultangazi Ülkü Ocaklarının bulunduğu Eski Edirne Asfaltı Caddesi’ne kadar yürüdüler. Yürüyüşte “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Ya İstiklal Ya Ölüm”, “Ülkücü hareket engellenemez” sloganları atıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum