Sultangazi Gelecek de Altan Güven Tazeledi

Sultangazi gelecek partisi ilçe başkanlığı 2.olagan kongresini 24 eylül pazar saat 10:30 da gerçekleştirdi. İlçe başkanlığına mevcut başkan Ramazan Altan seçildi.

Sultangazi Gelecek de Altan Güven Tazeledi
25 Eylül 2023 - 09:01 - Güncelleme: 26 Eylül 2023 - 08:22
Sultangazi gelecek partisi ilçe başkanlığı 2.olagan kongresini 24 eylül pazar saat 10:30 da gerçekleştirdi. İlçe başkanlığına mevcut başkan Ramazan Altan seçildi. 

Sultangazi gelecek partisi kurucu başkanı olan Ramazan Altan bu kongrede tek liste ile aday gösterilerek güven tazeledi. 
sultangazi de saadet partisi'nden sonra en aktif siyaset yapan ikinci parti haline gelen sultangazi gelecek partisi nin bu başarısında ise Ramazan Altan ın payı büyük hem gazeteci kökenli olması hemde sultangazi li olma hasebiyle ilçesine bağlı ve bilinçli bir şekilde siyaset yaparak gönüllere dokunuyor sultangazi yi sultangazi liler yönetecek sloganıyla gelen Altan bu kongreden de güven tazeleyerek çıktı. 
Altan bu ilçe için bu ülke için sonuna kadar hizmet edeceğiz önümüzdeki yerel seçimlere güçlenerek gireceğiz ülkemizin yönetiminde katkı sağlayacak kadroları oluşturacagız diye konuştu. 
Sultangazi İBB hoca ahmet yesevi kültür merkezinde gerçekleşen kongreye meclis saadet gelecek gurubu başkan vekili Av. İsa Mesih Şahin Gelecek partisi genel başkan yardımcısı Dr.Selim Temurci Gelecek partisi istanbul il başkanı Mehmet Kuğu gelecek partisi milletvekilleri parti il başkan yardımcıları ilçe yönetimi parti mensupları ile sultangazi siyasi parti temsilcileri saadet partisi ilçe başkanı Hüseyin Aydoğan Yeniden Refah Partisi ilçe başkani Yasin Kul CHP ilçe başkanı Demokratparti ilçe başkanı iyi parti ilçe bşk. Yardımcısı sivil toplum kuruluşları temsilcileri muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 
Gelecek partisi sultangazi kongresi kahvaltı ikramı siyasi konuşmalar ve divan heyeti raporlarının sunulmasınınnardından delege oylaması ile son bulurken tek liste ile gidilen seçimde Mevcut Başkan Ramazan Altan yeniden başkan seçildi. 
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu Altan ı tebrik ederek söyle konuştu. 
Kuğu :Ben öncelikle milletin temsilcisini milletin içerisinden çıktığına inanan kardeşlerimizden biriyim. Sultangazi ilçemizde Ramazan Altan kardeşimiz uzunca yıllardır yol arkadaşlığı yaptığımız teşkilatımızın buradaki kurucu ilçe başkanı ve halen bu kongrede de bütün oyları alarak yine ilçe başkanı seçilmiş bir kardeşimiz. Ben siyasi hayatında başarılar diliyorum ancak yerelde böylesine etkin böylesine güçlü konularına hakim dostlarımızın. Ilçemizin bütün meselelerine çözüm üretebilecek kadar kabiliyeti olan dostlarımızın hiçbir yerden teklif beklemeden sorumluluk sahibi olarak sorumluluk hissederek yereldeki bütün sorunlara sahip çıkacak şekilde yönetimlere talip olmamız gerekiyor. Ramazan Altan kardeşimiz de böylesine düsturlu, böylesine bilgi donanımlı birikimli halkta karşılığı olan toplumda karşılığı olan sultangazi'de ilçemizin de her sokağını karış karış bilen bir kardeşimiz. Ben kendisine güveniyorum sultangazide yaklaşan seçimlerde gelecek olarak tarih yazacağız. Diye konuştu.

Saadet Gelecek Gurubu Başkan vekili Av İsa Mesih Şahin ise Kongre sonucunu Söyle değerlendirdi.
Şahin:Evet tabi Sultangazi gelecek partisinin en güçlü olduğu ilçelerden birisi burada çok güçlü bir ekibimiz var, ikinci olağan kongremizi gerçekleştirdik. Ekibimizi yenileyerek güçlenerek yolumuza burada devam edeceğiz. Tam da tam da burada önümüze tabi sultangazi'de de istanbul'da bütün türkiye'de yeni hedefler koyuyoruz. Bu kongrelerden güçlenerek çıkarak biz önümüzdeki yerel seçimde sultangazi'de de olmak üzere bütün istanbul'da. Türkiye'nin her yerinde gelecek partisinin en güçlü şekilde temsil edileceği bir yapıyı ortaya koyacağız inşallah. Bu kongreler hala gördüğünüz bu salondaki bu coşkular gelecek partisinin sahadaki karşılığının bir göstergesidir inşallah bu karşılıklar önümüzdeki sürecinde en güzel habercisidir diyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ben teşekkür ederim, iyi yayınlar diliyorum. 
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr Selim Temurci ise sunlari kaydetti
Temurci:Sultangazi ilçemizde partimizin ikinci olağan kongresini gerçekleştirmiş olduk. Sultangazi gelecek partisi'nin en önemli merkezlerinden biri oldu ve burada artık Sultangazi küçük bir ilçe değil. Yani ikibin sekizden itibaren kurulmuş ve bugün istanbul'un en hızlı büyüyen ilçelerinin başında geliyor ve yerel seçim öncesi tabii bu kongreyi yapmış olmamız çok kıymetli. Bizler tabi gelecek partisi olarak kuruluşumuzdan bu yöne her şeyden önce insan diyoruz, insan onurunu korumak ve yüceltmek diyoruz. Önümüzdeki yerel seçim öncesi siyasi görüşü ne olursa olsun sultangazi'de insanlarımızın daha huzurla yaşadığı, parkların, bahçelerin olduğu, uyuşturucunun olmadığı, kontrolün olduğu, belediye hizmetlerinin her yerde olduğu bir ilçe arzu ediyoruz. Ramazan kardeşim Altan kardeşim de sultangazi'de çok iyi bilen, burada farklı sivil toplum kuruluşlarında başkanlık yapmış. Daha önce AK Parti ile birlikte siyaset yaptığımız bir kardeşimiz siyaset, particilik. Bunlar bir yarıştırmak inşallah byarışın kazananıda sultangazililer olacaktır .diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum