Sultangazi Saadet Çanakkale ve Erbakan Konferansı Düzenledi

Sultangazi Saadet Çanakkale ve Erbakan Konferansı Düzenledi Tarihçi Yazar Ekrem Şama...

Sultangazi Saadet Çanakkale ve Erbakan Konferansı Düzenledi
04 Nisan 2015 - 02:39 - Güncelleme: 05 Nisan 2015 - 00:44

Sultangazi Saadet Çanakkale ve Erbakan Konferansı Düzenledi

Program Kuranı kerim Tilavetiyle Başladı Okunana Kuranı kerimin Ardından Çanakkale Şehitlerimiz ve Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan ın Ruhalarına Dualar Gönderildi.

Programa Çok Sayıda Partilinin Yanı Sıra HAKEV vakfı yönetimi de katıldı.

Programda Kısa bir Selamlama Konuşması Yapan Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hasan AKPINAR Çanakale Şehitlerimize Dikkatleri Çekti ve Erbakan Hocamızın Hayatının Kaleme Alındığı Allah Dostu Erbakan Kitabından Bahsetti.

Tarihçi Yazar Ekrem Şama'nın Konuşmacı Olarak katılığı Programa İlgi Yoğundu.

Şama ; Erbakan Bir Dahi İdi Müthiş Bir Hafızası ve Zekası Vardı.

Çanakkale Zaferinin 100 yılında Çanakkale ve Erbakan ı anlatan şama siyonizmin svaşarak alamadığı ülkemizi topraklarımızı stratejiyle sözde sizi ve sınırlarınızı koruyacağız diye patriotları ülkenin dört bir yanına koydular ve seni adeta kuşattılar emellerine 100 yıl sonra kavuşmaya okadar yakınlarki allah hidayet versin milletimize bunları göremiyorlar. dedi.Allah Dostu Erbakan ı da Anlatan Şama Bir Anektod u Şöyle Paylaştı Hocamız Almanyada İcatlarının Patentlerini isteyen Almanlara Size Satmayacağım Hediye Edeceğim Bunları Ancak Bir Şartım var diyerek isteğini dile getirmişti almanlar sormuşlar needir isteğiniz hocamız benim patent ensitüsün de çalışmama tüm icat ve patentleri okumama müsade edeceksiniz demiş onlarda oradan evrak çıkaramayacağını bildileri içöin izin vermiş kabul etmişlerdi hocamızın oradaki tüm icatları incelemiş okumuş ve ezbeerlemiş ve ülkemize dönerek onları burada hayata geçirmiştir müthiş bir zekaya sahiptir hocamız .... videoda.


YORUMLAR

  • 0 Yorum