Sultangazi Saadet Partisi Milletvekili Adaylarıyla Kahvehaneleri Dolaştı Oy İstedi

Sultangazi Saadet Partisi Milletvekili Adaylarıyla Kahvehaneleri Dolaştı Oy İstedi Saadet Partisinin ve Türkiyenin En Genç Milletvekili Adayı Gençlerden Oy Sözü Aldı

Sultangazi Saadet Partisi Milletvekili Adaylarıyla Kahvehaneleri Dolaştı Oy İstedi
30 Mayıs 2015 - 02:05 - Güncelleme: 30 Mayıs 2015 - 02:25

Sultangazi Saadet Partisi Milletvekili Adaylarıyla Kahvehaneleri Dolaştı Oy İstedi Saadet Partisinin ve Türkiyenin En Genç Milletvekili Adayı Gençlerden Oy Sözü Aldı.

Saadet Partisi 2 Bölge Milletvekili Adayı Muhammet Emin Topsakal ve Mustafa Kaya Sultangazide Kahvehaneleri ve Dernekleri Ziyaret Etti Sultangazi Saadet Partisi ilçe Başkanı Ekibini İkiye Bölerek İki Koldan Ayrıca Hanım Kollarıda 3 Koldan Sultangazide Seçmen Çalışmalarını Gerçeklerştirdi.

Kaya ve Topsakal a Yoğun Sevgi Seli.

En Genç Aday Topsakal ve Kaya Sultangazide Yoğun İlgi İle Karşılandı Vatandaşın Olumlu Tepkilerinden Memnun Olan Topsakal ve Kaya Allahın izni ve Sizlerin desteğiniz ile Maclise Gireceğiz Siz Bakmayın Ekrandaki Tv lerdeki paralı Anketörlere Allahın izni ile %14 ile Barajları Patlatacağız İnşallah Dediler.

Öylen Saat 12 de Başlayan Ziyaretler Gecede Devam Etti Son Olarak Nargile Kafelerde Saat 00:35 te Son Bulan Ziyaret programı SP Sultangazi İlçe Başkanı Hasan Akpınar ın Yaptığı Kısa Açıklama İle Son Buldu. Yarın Farklı Adaylarlarla Sultangazinin Farklı Mahalle ve Sokaklarında Seçmen Ziyaretlerimiz Devam Edecektir Herkese İyi geceler Dilerim. oldu.

 

Son Nokta Olan Şelale Kafe de Ergin Kırmaç A Misafir Olan Aday ve Akpınar'ın Ekibi Yorgunluk Çayının Ardından Programı Sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum