Sultangazi Yeniden Refah Basınla Kahvaltı da Buluştu

Vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmaları için gecesini gündüzüne katan kar kış, yağmur çamur demeden, bütün olumsuzluklara rağmen haksızlıklar karşısında susmayan doğruyu tarafsızca yayınlayan birilerin söylediğine göre değil, adaletin öğretisine göre yazan çizen konuşan bütün basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi. “Mesleğini hiçbir baskı altında kalmadan icra eden, bu anlamlı ve önemli günde, her türlü saygıyı, sevgiyi fazlasıyla hak eden ilkelerinden hiçbir koşulda ödün vermeyen kardeşlerimizi kutluyorum. Bu meslek uğrunda hayatını kaybeden, kardeşlerimizi saygıyla minnetle anıyorum. Bugün haber peşinde koşmaya devam eden gazetecilerimizin gününü kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Sultangazi Yeniden Refah Basınla Kahvaltı da Buluştu
12 Ocak 2022 - 21:26 - Güncelleme: 12 Ocak 2022 - 21:46
Yeniden Refaf Partisi Sultangazi Teşkilatı Sultangazi de faaliyet gösteren yerel ulusal basın ile bir araya geldi 10 ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle bir kahvaltı programı düzenleyen ilçe başkanı kul Sultangazi nin sorunlarını biliyoruz çözüm o erileri sunuyoruz ancak yönetimin umurunda olmuyor diye konuştu sultangazinin asli sorunlarından da bahseden kul jktidar partisinin herseyini eleştiriyoruz hizmetleri alkışlıyor eksiklikleri eleştiriyoruz dedi kul ayrıca yerel ve ulusal basın temsilcilerine Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle isim ve kurum logolu özel kalem hediye etti.

kul yaptığı açıklamada basın özgürlüğüne dikkat çekti.

Vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmaları için gecesini gündüzüne katan kar kış, yağmur çamur demeden, bütün olumsuzluklara rağmen haksızlıklar karşısında susmayan doğruyu tarafsızca yayınlayan birilerin söylediğine göre değil, adaletin öğretisine göre yazan çizen konuşan bütün basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.  

“Mesleğini hiçbir baskı altında kalmadan icra eden, bu anlamlı ve önemli günde, her türlü saygıyı, sevgiyi fazlasıyla hak eden ilkelerinden hiçbir koşulda ödün vermeyen kardeşlerimizi kutluyorum. Bu meslek uğrunda hayatını kaybeden, kardeşlerimizi saygıyla minnetle anıyorum. Bugün haber peşinde koşmaya devam eden gazetecilerimizin gününü kutluyorum.  Başarılarının devamını diliyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim" dedi.
hakikathaber olarak gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ederiz. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum