Trump'ın skandal sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan cevap
"Türkiye'yi ekonomik olarak mahvederiz" diyen Trump'a cevap veren Kılıçdaroğlu "Kimse sokak kabadayısı diliyle Türkiye'yi tehdit edemez" dedi.
15 Ocak 2019 - 23:57 - Güncelleme: 16 Ocak 2019 - 11:06
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş için düzenlenen tanıtım toplantısında konuştu. ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'yi hedef alan açıklamalarına cevap veren Kılıçdaorğlu, "Kimse sokak kabadayısı diliyle Türkiye'yi tehdit edemez" dedi.
Kılıçdaroğlu konuşmasında şu sözleri söyledi:
'İKTİDARIN, TRUMP'A EN SERT TEPKİYİ VERMESİNİ BEKLEDİM'
"Türkiye'yi ekonomik olarak mahvederiz diyor. Bekledim ki en sert tepki iktidar kanadından gelsin. Ama gelmedi. Buradan açık ve net söylüyorum, bir sokak kabadayısının diliyle Türkiye'yi kimse tehdit edemez. Kimse şunu unutmasın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti egemen güçlerin lütfuyla kurulan bir devlet değildir. Sabaha kadar bekliyor, sabah olsa da Trump'ı arasam diye. Geldiğimiz noktayı görebiliyor musunuz?"






YORUMLAR