Uçakta 'Ben FETÖ'cüyüm, uçağı patlatacağım' diye bağıran kadın tutuklandı
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kıbrıs'a gitmek için bindiği uçakta olay çıkartan ve 'Ben FETÖ'cüyüm ve uçağı patlatacağım' diye bağıran kadın, 'hava ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma' suçundan tutuklandı.
18 Aralık 2019 - 20:42
Bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kıbrıs'a gitmek üzere kalkış hazırlıkları yapan uçakta taşkınlık yaptığı gerekçesi ile gözaltına alınan Nikar D., gözaltı işlemlerinin ardından soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi.
ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI
Polis eşliğinde adliyeye getirilen Nigar D., adliyeye girişi sırasında, kendini yere atarak, "Ben bomba değilim" diyerek bağırdı. Savcılık tarafından sorgulanmasının ardından mahkemeye sevk edilen Nigar D., "Hava ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma" suçundan tutuklandı.








YORUMLAR