Üsküdardaki İftar Engelinin Ardından Sultangazi'de Davutoğluna Görkemli İftar

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı'nın düğün salonun da düzenlediği iftar programı muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

Üsküdardaki İftar Engelinin Ardından Sultangazi'de Davutoğluna Görkemli İftar
12 Nisan 2022 - 04:48 - Güncelleme: 12 Nisan 2022 - 04:58

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı'nın düğün salonun da düzenlediği iftar programı muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.
İFTAR PROGRAMINA KATILIM İZDİHAMI
Yaklaşık 800 kişinin katıldığı iftar Programına Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu,Eşi Sare Davutoğlu, İstanbul İl Başkanı Av.Isa Mesih Şahin, Muhtarlar,  oda, konfederasyon,federasyon,dernek başkanları, basın mensupları ile  Sultangazili vatandaşlar katıldı. Halkın Davutoğlu'na gösterdiği yoğun ilgiden dolayı zaman zaman izdiham yaşandı. 
ALTAN, 'TEŞEKKÜRLER SULTANGAZİ'
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Yaptığı açılış konuşmasında,Türkiye'nin  son seçilmiş başbakanı Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu'nu Sultangazi'de ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederek,Kendilerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti.
ŞAHİN,'GELECEK PARTİSİ'NE ARTIK SALONLAR DAR GELİYOR
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av.Isa Mesih Şahin ise konuşmasında 2 yıl önce bir kişiyle Sultangazi'de teşkilat kurduklarını  belirterek, Bu ise bin kişiyle program yapma konumuna geldiklerini söyledi.
Her geçen gün Gelecek ailesinin büyüyerek yoluna devam ettiğini kaydeden Şahin,Çalışmalarında dolayı İlçe Başkanı Altan ve ekibine teşekkür etti.
DAVUTOĞLU,' MUTFAKLARDA AŞ PİŞMİYOR'
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof,Dr Ahmet Davutoğlu ise konuşmasında, Hükümetin artık bu ülkeyi yönetemez hale geldiğini belirterek," Mutfaklar yangın yeri ,halkımız aç, evinde neredeyse  iftar açacak parası yok, gıda ve akaryakıta bir yılda ortalama yüzde yüz elli zam yapıldı"diye konuştu.
DAVUTOĞLU,'SULTANGAZİ'Yİ SULTANGAZİ'LER YÖNETECEK'
Çözümün erken seçimde olduğunu yineleyen Davutoğlu Sultangazi de ki yerel sorunlara da değinerek, Sultangazi Belediyesi'ni yapılacak ilk yerel seçimlerde ithal yöneticilerden kurtararak,Kendi evlatlarını seçimlerde aday göstermek suretiyle belediyeyi kendi evladına emanet edeceklerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum