Vefa Group İnşaat Sultangazi şubesi yoğun katılımla açıldı

Vefa Group Sultangazi'de yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 10 yıldan beri sektörde hizmet veren Vefa Group İnşaat, yeni adresi İsmetpaşa mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzeri Cebeci tramvay durağı karşısında yeni konsepti ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Vefa Group İnşaat Sultangazi şubesi yoğun katılımla açıldı
04 Mayıs 2023 - 08:51 - Güncelleme: 04 Mayıs 2023 - 08:54
Vefa Group Sultangazi'de yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
 
10 yıldan beri sektörde hizmet veren Vefa Group İnşaat, yeni adresi İsmetpaşa mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzeri Cebeci tramvay durağı karşısında yeni konsepti ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Mağazanın açılış programına Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Turan Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili adayları Gökhan Zeybek, Sevim Yalınkılınç, Dr. Ali Armağan, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi ilçe başkanı Murat Poyraz, 2019 seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi belediye başkan adayı Haluk Bozkurt, Mimar İsmail Ekmekçi, Vizyon Tekstil sahibi Sadık Dilmaç, Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi ilçe başkanı Yusuf Özel, ilçe başkan yardımcısı İbrahim Bulut, emlak ve inşaat sektöründen önemli isimler ile çok sayıda davetli katıldı. 
 
Sultangazi'nin en hareketli caddesi olan Eski Edirne Asfaltı üzerinde açılan mağazanın kurdela kesimi Sultangazi ilçe kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve davetliler tarafından dualar ile yapılırken, Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, "Kıymetli misafirler bu güzel işletmemizin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Böyle güzel tesisler, güzel mekanlar açıldıkça biz devlet olarak sevinçliyiz, mutluyuz. Çünkü hem insanımıza iş, insanımıza aş aynı zamanda daha fazla üretim, daha fazla gelir ve bu ülkenin kalkınması için daha fazla gayret görüyoruz. Bu işletmenin hem sahibine, hem de burada bu ortamı hazırlayan çalışan emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Katılımınızdan dolayı da sizlere de teşekkür ediyorum. Bu işletmenin ilçemize ülkemize hayırlar getirmesini diliyor ve işletme sahibimize de güzel kazançlar diliyor hepinize saygılar sunuyorum'' ifadelerini kullandı.
 
Açılış sonrasında misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu Vefa Group İnşaat ailesinin dostları tarafından gönderilen cadde üzerinde dizilmiş çok sayıda çelenk ise dikkatlerden kaçmadı. 
 
Milha (millihaberajansı)na açıklamalarda bulunan Vefa Group İnşaat genel müdürü Nuri Dinçer ''Hoş geldiniz burada Vefa Group İnşaat ailesini genel müdürü sıfatı ile görev yapmaktayım. 10 seneyi aşkın bir süredir faal olarak devam ediyoruz. Yeni yerimizde yeni dostlarımız ile iş ortaklarımız ile birlikte güzel bir açılış yaptık. Sizlerinde emeği sayesinde bu güzel açılışı sonlandırmak üzereyiz elinize emeğinize sağlık teşekkür ederiz" dedi.
 
Satış müdürü Eyüp Yılmaz ise "Öncelikle herkese hoşgeldiniz diyoruz. Bugün Vefa Group İnşaatın yeni satış ofisini açmış bulunmaktayız. Bugün bizi onurlandıran açılışımıza gelen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İnşaallah bundan sonraki süreçte Sultangazi'de, Gaziosmanpaşa'da, Arnavutköy'de kısacası İstanbul'un her yerinde yeni projelerimiz ile ekonomik şartları zorlayarak en uygun daire modelleri ile ailelerimizi ev sahibi yapmaya bundan sonraki süreçtede devam edeceğiz inşaallah. Herkese hoşgeldiniz diyorum ve teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 
İş takip departmanı müdürü Metin Şahin ise "Genel olarak bütün inşaat takiplerini yapıyoruz. Açılışımıza gelen bütün dostlarımıza çok çok teşekkür ederiz. Herkesin ayağına sağlık. Şuanda devam eden projelerimiz var ve daha büyük projelerimizde gelecek inşaallah. Hadımköy ve Arnavutköy gibi bölgelerde inşaat yapmaktayız" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum