Yeniden büyük Türkiye konferansi

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan Bağcılar halk sarayın da 1000 kişilik bir topluluğa yeniden büyük Türkiye ve adlı konferans verdi.

Yeniden büyük Türkiye konferansi
04 Nisan 2015 - 00:39 - Güncelleme: 04 Nisan 2015 - 02:12

Erbakan Vakfı İstanbul şubesinin tertipledigi Fatih Erbakan in konuşmacı olarak katıldığı konferans sloganlarla coskulu bir sekilde geçt.

Katılımcılar arasında Erbakan kardeşiKemalettin Erbakan.sultanbaba nin oğlu Ahmet tamguney Esam yöneticileri gazeteciler Bağcılar belediye baskan yardımcısı muhtarlar dernekler ve yöneticileri ve hanim ve beyefendi olmak üzere 1000 kişilik bir konferans Bağcılar halk Sarayı nda icra edildi.program Kuran i kerim tilavetnden sonra ilce başkanının başkanı daha sonrada Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan kürsüye coskulu tezahürat lar ve slogan larla kürsüye geldi .

Milli Görüş bir kurtuluş projesi dir .Biz milli Görüş un benzeri kopyası değil ta kendisiyiz asliyiz dedi.siyonizm ve ırkçı emperyalizm vurgusu yapan Erbakan ekonomi ve türkiyenin dışa bağımlı ligi üzerinde durdu.emekli memur maaşları nin düşüklüğü ve zam konusunda hükümeti eleştird. 2 . Erbakan döneminde tekrar adam gibi zamlar yapacagini söyledi.doble yol Marmaray konut değil sanayi ve üretim yapılması gerekir. yeni Türkiye nin manzarası tank ve fuzelerinin savunma mekanizmasi abd de istihbarat imiz abd de o zaman nasıl oluyor bu büyük Türkiye hükümetin müteahhitlik yaptığını söyledi. plaket ve Hediyelerini sonra program sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum