Yok öyle yağma Sayın Bakan!

Bugün, Eskişehir Mihalıççık Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Kavak ile Milli Eğitim Bakanı arasında geçen bir diyalog güne damga vurdu. Ama gerçek hiç de Bakan Avcı'nın dediği gibi değil...

Yok öyle yağma Sayın Bakan!
29 Mayıs 2015 - 03:10 - Güncelleme: 29 Mayıs 2015 - 03:25

  Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı bugün, AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Emine Nur Günay ile Mihalıççık ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Avcı, belediye önünde yaptığı konuşmada, 7 Haziran'daki seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Avcı, toplantı sırasında Eskişehir Mihalıççık Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Kavak'ın kendisine çiçek hediye edip "Sayın Bakanımızdan okul istiyoruz, eğitim için söz istiyoruz" demesi üzerine, "Demek ki Saadet Partisi, '7 Haziran seçimlerinde bütün bunların olması için biz de AK Parti ile beraberiz' diyor" ifadesini kullandı.

YOK ÖYLE BİR ŞEY SAYIN BAKAN!

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA; İlk kez Avrupa Birliği Bakanlığı kuruldu. Avrupa Birliği müzakere ve projeleri hayata geçirildi.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;Dinler arası diyalog çerçevesinde dinler bahçesi adı altında ifsad faaliyetlerini gerçekleştirdi.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;Bakara- Makaracılar, makarnacılar kollandı.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;Asgari ücretin 949 lira olduğu bir ülkede 700 bin liralık saatler görmezden gelindi.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;Zengin daha zengin fakir daha fakir oldu.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;İlk kez bir Türkiye Başbakanı, 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirecek olan Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanı oldu.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;İlk kez bir Başbakan Müslüman topraklarını işgal eden Hristiyan ABD askerlerinin sağ salim ülkelerine dönmeleri için dua ettiğini açıkladı.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;İlk kez domuz kesimlik hayvanlar sınıfına alındı ve teşvik kredisi verildi.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;İlk defa bir Başbakan ve Dışişleri Bakanı, İslamiyet’i yok etmeye yemin eden bir papanın heykeli önünde fotoğraf çektirdi ve AB Anayasasını imzaladı.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;İlk kez iletişim sektörünün tamamı yabancıların kontrolüne geçti.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;İlk kez bir Başbakan Yahudi think tank kuruluşundan “üstün cesaret ödülü” aldı.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;İlk kez bir  Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı (Şimon Peres) TBMM’de binlerce kişinin katledilmesini emrettiği diliyle konuştu.

ASLA VE ASLA AK PARTİ İLE BERABERİZ DİYEMEYİZ, ZİRA;Dış politikada sıfır sorundan sıfır komşuya gelindi.

***

Toplantıdan sonra milligazete.com.tr'nin sorularını cevaplayan Eskişehir Mihalıççık Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Kavak, "Bakan'ın bu cümlesini kabul etmemiz mümkün değil elbette. Salon çok kalabalıktı. Bu cümlesine orada cevap vermek zaten mümkün olmadı ama Sayın Bakan'ın bu yaklaşımını reddediyoruz" dedi.

Kavak, "Biz sayın Bakan'a eğitimle alakalı taleplerimiiz ilettik. Mihalıççık'ın eğitim hizmetlerinde geri kaldığını anlattık ve görevimizi yaptık..." şeklinde konuştu.

Eskişehir Mihalıççık Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Kavak bugün Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya hem ilçenin eğitim sorunlarını anlattı hem de nezaketen çiçek sundu. Ancak Bakan Avcı bu nezaketi ne yazık ki "siyasi istismar"a konu etti...

YORUMLAR

  • 0 Yorum