10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Altan Kutladı

Çalışan Gazeteciler Günü bu yıl Sultangazi'de basın mensupları adına buruk bir havada geçerken, gazeteci başkan Altan, yine farkını ortaya koydu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Altan Kutladı
19 Ocak 2023 - 04:07 - Güncelleme: 19 Ocak 2023 - 04:18

Çalışan Gazeteciler Günü bu yıl Sultangazi'de basın mensupları adına buruk bir havada geçerken, gazeteci başkan Altan, yine farkını ortaya koydu.

Her yıl 10 Ocak tarihinde kutlanan Gazeteciler günü, geçtiğimiz yıllara nazaran kıyaslandığında yöneticiler tarafından yok denilecek kadar ilgi ve alakadan uzak, gazeteciler adına ise buruk bir havada geçti. İlçemizde benim gibi basın emekçisi olan her biri ayrı ayrı değerli olan meslektaşlarımın bu özel gününü, evvela şahsım adına bir kez daha tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Öğrendiğim kadarı ile bende dahil bazı meslektaşlarım, aralarında samimiyet ve yakınlık bulunan  bazı iş adamları STK veya esnaflar tarafından gerek aranarak gerek ise küçük sürprizler düzenlenerek tebrik edilmişler. Bu bile bizler için ziyadesi ile yeterli oysaki. 

Gelelim Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı sayın Ramazan Altan'a !.

Kendisini yakinen tanıdığım ve zaman zaman birlikte oturup çay içip kahvaltı yaptığımız, yahut telefon ile bir birimizi arayıp hal hatır sorduğumuz için aramızdaki diyaloğun gazeteci ve ilçe başkanı değil, daha çok iki dost, iki arkadaş hatta abi kardeş gibi olduğunu söyleyebilirim. Altan Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı olarak her nekadar kısıtlı imkanlar ile ilçede siyaset yapmaya çalışıyor olsada kendisinin samimiyetine güvendiğimi belirtebilirim. Vel hasıl bu sene ilçemizde Gazeteciler Günümüzü kutlamak adına mütevazi bir sofrada kahvaltı ikramı ile bizleri ağırlayan tek ilçe başkanı yine Altan oldu. İlçe başkanlığı binasında düzenlenen programa, İletişimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ilçemizde görev yapan meslektaşlarım katıldı.

Altan, “Doğru bilgiyi kamuoyuna ulaştırmak için tarafsız ve ilkeli bir habercilik anlayışı ile mesleğini yapan, özveri ile çalışan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Bende bir meslektaşınız olarak sıkıntılarınızı çok iyi biliyorum. Sultangazi’mizde güzel bir habercilik anlayışı ile bizleri bilgilendiren her konuda halka doğru haberi ulaştıran siz meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü canı gönülden kutluyor yayın hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu vesile ile bir kez daha bizleri bu önemli günde sofrasında ağırlayıp onure eden, başta ilçe başkanı Sayın Ramazan Altan ile bizlere vermiş olduğu desteklerinden ötürü ilçe başkan yardımcısı sayın Ramazan Yıldırım'a ve tüm yönetim kadrosuna şükranlarımı sunuyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum