Yeniden Refah Sultangazi Basını Unutmadı kahvaltıda buluştu

Bu vesileyle Değerli Medya mensuplarımızın Tekraren 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlar,Milli görüş iktidarında Kendilerine gereken değerin verileceğinin ve Çalışma şartlarının düzelteceğimizin sözünü veriyoruz.

Yeniden Refah Sultangazi Basını Unutmadı kahvaltıda buluştu
21 Ocak 2023 - 06:40 - Güncelleme: 21 Ocak 2023 - 06:58
10 Ocak çalışan gazeteciler gününü gazeteciler ile kutlayan Sultangazi yeniden refah partisi ilçe başkanı Yasin Kul ve yönetimi kahvaltı sonrası basın emekçilerine hediye taktim etti kalemin kılıçtan keskin olduğunu belirten kul basın mensuplarina ajanda ve kalem ile çeşitli hediyeler taktım etti.
Program a Sultangazi de görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katılırken parti yönetimi nin yanı sıra il başkan yardımcısı Recep Erol da katıldı.
İlçe başkanı Yasin Kul kısa bir selamlama konuşması yaptı.kul:
10 Ocak çalışan gazeteciler gününü siz değerli ve özverili  Adaletli yayın anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ilçemizin kıymetli medya mensuplarını bu duruşlarından dolayı kutlarım.
Bu vesileyle Değerli Medya mensuplarımızın Tekraren 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlar,Milli görüş iktidarında Kendilerine gereken değerin verileceğinin ve Çalışma şartlarının düzelteceğimizin sözünü veriyoruz.diyen kul sözü ilbaskan yardımcısı na devretti.
 
İl başkan yardımcısı Erol yeniden refah partisi Türkiye'nin önündeki engelleri aşmak ülkeyi sosyal ve ekonomik buhran dan kurtarmak için yeni modeller geliştirerek tüm muhalefet partileri ve cumhurbaşkanına bu çalışmaların olduğu kitaplari göndererek paylaştık bizim derdimiz Erdoğan gitsinde ne olursa olsun değil ülkeyi kurtarsın da kim kurtarirsa kurtarsın diyoruz biz koltuk veya bakanlık vekillik derdinde değiliz milletimizin refahı için çalıyoruz dedi.
Erol 10 Ocak vesilesiyle bu mekanda bu saate kahvaltımızı icabet edip geldiğiniz sesimizi duyurduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Allah kaleminizi haktan ayirmasin dedi.
Program gazetecilerin soru cevap şeklinde sohbetiyle devam etti
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum