Cihangir İslam'dan Ahmet Davutoğlu açıklaması

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’a yönelik çağrısını değerlendirdi.

Cihangir İslam'dan Ahmet Davutoğlu açıklaması
08 Aralık 2019 - 14:55

İstanbul Şehir Üniversitesi'nin arazisine yönelik tartışmada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen “dolandırıcılık” suçlamasının ardından Ahmet Davutoğlu’dan 'mal varlıklarımız araştırılsın' çağrısı gelmişti.

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam konuya ilişkin değerlendirmede bulundu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Cihangir İslam'dan Ahmet Davutoğlu'nun çağrısına destek geldi.

Davutoğlu'nun mal varlığı araştırma teklifini son derece yerinde bulduğunu ve desteklediğini kaydeden Cihangir İslam, "Eski / yeni başbakan ve bakanlar bu teklifi desteklemeli ve @Akparti grubunu bu teklife olumlu oy vermeye yönlendirmelidir" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam'ın paylaşımı şu şekilde:

Sayın @Ahmet_Davutoglu'nun mal varlığı araştırma teklifini son derece yerinde buluyor ve destekliyorum. Eski / yeni başbakan ve bakanlar bu teklifi desteklemeli ve @Akparti grubunu bu teklife olumlu oy vermeye yönlendirmelidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum