Davutoğlu cephesinden Erdoğan'a çok sert tepki: Bu nasıl bir siyaset?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu hedef alan sözlerine sert bir tepki geldi.

Davutoğlu cephesinden Erdoğan'a çok sert tepki: Bu nasıl bir siyaset?
08 Aralık 2019 - 14:51

İstanbul Şehir Üniversitesi'nin arazisine yönelik tartışmada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen “dolandırıcılık” suçlamasının ardından eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’dan 'mal varlıklarımız araştırılsın' çağrısı gelmişti.

Yeni parti kurma çalışmalarında bulunan Ahmet Davutoğlu cephesinden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a sert bir tepki geldi. TBMM 24, 25 ve 26. dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, sosyal medya hesabı aracılığıyla yapmış olduğu paylaşımda Erdoğan'a cevap verdi. İsim vermeden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a tepki gösteren Özdağ, "Bu nasıl bir siyaset?Bu nasıl bir ruh hali?Bu nasıl bir davranış biçimi?" dedi.

Yeni parti kurma çalışmalarında bulunan Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket ettiği bilinen Selçuk Özdağ'ın konuya ilişkin paylaşımı şu şekilde:Dolandırıcı dediğin insanlarla ülkeyi yönetmek,ardından partiden ayrılmasınlar diye üst görevler teklif etmek bugün de dolandırıcı demek....Bu nasıl bir siyaset?Bu nasıl bir ruh hali?Bu nasıl bir davranış biçimi?

YORUMLAR

  • 0 Yorum