Düsturumuz Erbakan Hoca'mızın bu sözüdür: Yeni bir Türkiye, yeni bir dünya ve Adil Düzen

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

Düsturumuz Erbakan Hoca'mızın bu sözüdür: Yeni bir Türkiye, yeni bir dünya ve Adil Düzen
11 Şubat 2024 - 03:16 - Güncelleme: 11 Şubat 2024 - 03:21

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, beraberindeki teşkilat mensuplarıyla Cuma namazını Merkezefendi Camii’nde kıldıktan sonra Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Hoca’nın kabrini ziyaret etti. Birol Aydın “Bana, Erbakan Hoca’mızla beraber çalışma fırsatı sunan Rabbime hamd ediyorum. Hoca’mızın da söylediği gibi ‘Yeni bir Türkiye, yeni bir dünya ve adil düzen’ düsturu ile çalışacağız” dedi.

Haber: Muhammet Ali GÖKMEN

Saadet Partisi İstanbul teşkilatları, Necmettin Erbakan Hoca’mızın kabrini ziyaret etti. Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Birol Aydın, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı,  Saadet Partisi İstanbul il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanı adayları ve birçok Saadet Partisi mensubunun katıldığı programda Yasin-i Şerif okunarak dualar edildi. Birol Aydın, yapılan ziyaretin ardından Merkezefendi Mezarlığı’nda basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.

“Düsturumuz Erbakan Hoca’mızın bu sözüdür: Yeni bir Türkiye, yeni bir dünya ve Adil Düzen”

“HOCAMIZLA ÇALIŞMAK ALLAH’IN BÜYÜK BİR LÜTFUYDU”

Saadet Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Birol Aydın, yaptığı açıklamada, “Davamızın ve hareketimizin kurucusu, merhum Necmettin Erbakan Hoca’mızı kabrinde ziyaret ettik, dualarımızı yaptık. Tabi Hocamızın yardımcısı olmayı, onunla çalışma imkanı ve fırsatı bulma bahtiyarlığını lütuf ettiği için yüce Rabbimize hamd ediyorum. Erbakan Hoca’mız ‘Yeniden büyük bir Türkiye, yeni bir dünya’ diyerek ilmek ilmek işlediği Milli Görüş davasını bizlere emanet etti. Biz Saadet Partililer olarak en büyük düşüncemiz olarak önce ahlak ve maneviyat düşüncesi yürüyoruz. 55 yıldır bu düşünce ile yürüdüğümüz gibi Türkiye’nin önünde ki bu tarihi seçimde de bu düşünce ile yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  Yapılan kısa basın açıklamasının ardından programa katılan vatandaşlarla selamlaşıp sohbet eden Aydın, Fatih semtinde esnaf ziyaretleri programı için kabristandan ayrıldı.

“Düsturumuz Erbakan Hoca’mızın bu sözüdür: Yeni bir Türkiye, yeni bir dünya ve Adil Düzen”

YORUMLAR

  • 0 Yorum