Saadet Partisi İBB Adayı Birol Aydın metrobüste vatandaşla buluştu: "Yapılan hizmetler var ama yetmiyor"

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, metrobüsü ve Marmaray'ı kullanarak İstanbul'daki toplu taşımaya dikkat çekti.

Saadet Partisi İBB Adayı Birol Aydın metrobüste vatandaşla buluştu: "Yapılan hizmetler var ama yetmiyor"
11 Şubat 2024 - 03:18 - Güncelleme: 11 Şubat 2024 - 03:26

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, Kadıköy'e seçim çalışmaları kapsamında yapacağı ziyaretler için ekibiyle partisinin Cevizlibağ'daki İl Başkanlığı önünden metrobüse bindi. Aydın, metrobüsteki yolculuğunu yoğunluktan dolayı ayakta geçirirken diğer yolcularla sohbet etti.

Birol Aydın, metrobüste AA muhabirine yaptığı açıklamada, ulaşım araçları içinde en kolaylaştırıcı olanın metrobüs olduğunu, metrobüsün ise eski İBB Başkanı Kadir Topbaş döneminde hizmete başladığını hatırlattı.

Metrobüsün ilk dönemlerine göre yolcuların memnuniyet oranın düştüğünü ama fonksiyonunu devam ettirdiğini anlatan Aydın, kendisinin de günlük hayatta metrobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullandığını söyleyerek, şunları belirtti:

"Bu yoğunluğun azalması metrobüs ve Marmaray kullanan vatandaşların ortak kanaati. Dünden bugüne bu şikayet ve talep var. Yapılan hizmetler var ama yetmiyor."


Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ulaşım sorununun çözümü için bu ağı nasıl geliştireceklerini, trafikte kalma süresini nasıl azaltacaklarını ve ulaşım çeşitliliğini nasıl arttırabileceklerini vatandaşlara anlattıklarını ifade etti.

Saadet Partisi İBB Adayı Birol Aydın metrobüste vatandaşla buluştu:


Aydın, yolculuğunun herkesinki gibi geçtiğini söylerken , "Bütün yolcular, bütün İstanbullular neyi çekiyorlarsa, neyi yaşıyorlarsa aynı şeyi yaşayarak geçti." ifadelerini kullandı.

Metrobüs yolcuğu Söğütlüçeşme'de sona eren Birol Aydın'ı durakta partililer karşıladı. Çevredeki esnafa karanfil dağıtan Aydın, seçim hedeflerini anlattı.

Birol Aydın, daha sonra Söğütlüçeşme'den Marmaray'a kullanarak Maltepe Süreyya Plajı Durağı'nda indi.

Burada da kafelerdeki genç seçmenlere karanfil dağıtarak kendisini tanıtan Aydın, esnaf ziyaretlerinin ardından bölgeden ayrıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum