ERBAKAN ZİHNDE DEVRİM YAPAN ADAMDIR

ARNAVUTKÖY Necmettin ERBAKAN İmam hatip lisesi Ödül Töreninde konuşan oğul ERBAKAN Babasını anlattı

ERBAKAN ZİHNDE DEVRİM YAPAN ADAMDIR
13 Haziran 2015 - 10:34 - Güncelleme: 13 Haziran 2015 - 20:59

İSTANBUL -Arnavutköy Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN kız imam hatip lisesi  karne  ve mezuniyet ödül  töreniYapıldı.

 

 

 

 

Programa  Prof.Dr.  Necmettin ERBAKAN vakfı genel başkanı Dr. Fatih ERBAKAN  ,ERBAKAN VAKFI İstanbul il Başkanı Hüseyin TERZİ ve yönetim kurulu üyeleri,İl gençlik başkanı,Öğrenci velileri,Taşoluk camii  derneği başkanı Abdullah MAHMUTUSTAOĞLU hoca  piyalepaşa camii hatibi İshak danış hoca,Arnavutköy belediye başkan yardımcısı okul müdüresi Gülsün ÇAM   ve öğretmenler,Sancak mehteran takımı ve konuk sanatçı Ammar ACARLIOĞLU katıldılar.

 

Program   öncelikle ishak danış hocanın o güzel Kuran-ı kerim tilavetinden  sonra istiklal marşı , okul müdüresi Gülsüm Çam hanımın kısa selamlaması ve TAŞOLUK camii dernekleri başkanı Abdullah MAHMUTUSTAOĞLU hocanın kısa ca Necmettin ERBAKAN ı anlatmasısından sonra  indirilen hatim dualarını yaptı.

 Sancak Mehteran gösterisinden sonra

 

 

 

Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN vakfı genel Başkanı Dr Fatih ERBAKAN kürsüye geldi.Kıymetli ERBAKAN hocamızın ismini taşıyan bir imam hatip lisesininbu ödül töreninde bulunmaktan büyük bir bahtiyarlık yaşıyorum ve cenabı Allah’a şükrediyorum.Bir imam hatip lisesine rahmetli ERBAKAN  hocamızın isminin verilmesi yerinde bir davranıştır.yine ERBAKAN hocamızın tarihe geçen bir sözü bir milletin en büyük gücü  topu tankı silahı değil imanlı ve inanaçlı evlatlarıdır sözüdür.bır diğer sözü bir nesil yetiştirilirken öğrenciler yetiştirilirken onlara sadece 5 in 4 ten büyük olduğunu öğretmek olduğunu değil ,aynı zamanda bununla birlikte  4 helalin 5 haramdan büyük olduğunu da öğretmek gerekir sözleridir.Bendenizde bir İmam hatip lisesi mezunu olmaktan gurur duyoyurum.

İşte törenini yaptığımız ihl mizde butun ihl’imanlı inançlı nesiller yetiştirmek üzere kurulmustur,aynı zamanda pozitif ilimleri gençlerimize öğretmenin yanında 4 helalin 5 haramdan büyük olduğunu öğteren bir müessese bir okuldur.

İşte böyle bir sözü söyleyen ve bütün hayatını bu amaç ve uğurda vakfeden bir fikir,aksiyon,dava adamı ERBAKAN hocamızın okulundayız.

 ERBAKAN hocamız bir çağı kapatan bir devlet adamıdır,hayatı boyunca on binlerce İHL sini  kuran bir şahsiyetdir,O’nun siyasette devlette iş hayatında bürokraside  çok önemli mevkilere gelmesinde  getirilmesinde çok önemli bir devlet adamıdır.ERBAKAN hocamız zihin dünyamızda devrim yapmış bir siyaset ve devlet adamıdır.nedir o çığırlar bir tanesi  siyaset  sahnesine çıkmadan önce bizim geleceğimiz batıda baytı taklit etme anlayısındadır zihnitei hakimken hoca bunu tersine çevirdi.Hayır bizim kurtuluşumuz geleceğimiz milli  ve manevi değerlerimizdedir ruh kökündedir,aslındadır anlayışı hakim olmuştur.yine  zihinlede inançlı ve imanlı insanlar devlet yönetemezler,millet vekili belediye başkanı holding sahibi gazeteci  olamazlar zihniyetini yıkarak devrim yapmıştır.ilk yerlı gümüş motor fabrikasını kurmuştur dedi. Konuşmasının ardından Bitmeyen mücadele ERBAKAN konulu kompozisyon yarışması öğrencilerine tablet hediyelerini takdim etti,öğrencilerde ERBAKAN’a Babasının kara kalem portresini hediye ettiler,sahneye Ammar ACARLIOĞLU gelirken ERBAKAN Hatice Nermin ERBAKAN adına okulda kurulan kütüphane nin açılışını yaptı ve kütüphaneyi gezdi,öğrenciler günün anısına kendisiyle resim çektiler ve hatıra yazısı yazarak tören alanından MÜCAHİT ERBAKAN sloganları ve izdihamlarıyla başka bir programına geçti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum