Milli Görüşün Tek Temsilcisi Saadet Partisidir…

Geçtiğimiz Günlerde Saadet Partisinden ve Milli Görüşten Vaz Geçen Milli Görüşçülerle Bir Araya Gelen Recep Tayyip Erdoğan ın Ardından AKP ilçe ve İl Başkanları da Aynı Metodu Kullanarak Milli Görüşe Darbe Vurmaya’mı Çalışıyor…

Milli Görüşün Tek Temsilcisi Saadet Partisidir…
06 Haziran 2015 - 01:15 - Güncelleme: 06 Haziran 2015 - 01:37

Geçtiğimiz Günlerde Saadet Partisinden ve Milli Görüşten Vaz Geçen Milli Görüşçülerle Bir Araya Gelen Recep Tayyip Erdoğan ın Ardından AKP ilçe ve İl Başkanları da Aynı Metodu Kullanarak Milli Görüşe Darbe Vurmaya’mı Çalışıyor…

Rahmetli Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın Cennet Mekan ın Söyledikleri Geldi Aklımıza Ne diyordu Erbakan Hoca ; Milli Görüşün Tek Temsilcisi Şahıs Yada Şahıslar Değil Saadet Partisidir Saadet Partisidir Saadet Partisidir. Demişti.

Bugünlerde Akp nin Yapmaya Çalıştığı Saadet Partisinin Milli Görüş Çizgisinin AKP de Olduğunu mu Göstermeye Çalışıyorlar Sizce Ne kadar inandırıcı?

Adları da Refah Partisi Bayrağı Altında ‘’Sultangazi Milli Görüş Dostluk Gurubu’’  Madem Dostluk Gurubusunuz Toplantılar Neden Basına Kapalı Yapılıyor Diye Sormazlar mı adama.

Saadet Partisinden Jet Yanıt Geldi….

Kesinlikle Bu Tür Programları Saadet Partisi ve Milli Görüşün Gerçek Evlatları Yapmamaktadır Bizimle Bir İlgisi Yoktur.Denildi Ayrıca Bu Tür Programlara Kesinlikle İtibar Edilmemesi Programlara da Katılınılmaması Vurgusu Yapıldı.

Seçime 2 Gün Kala AKP nin Bunu Yapması Seçmeni Tedirgin Ediyor Maalesef ki Her Seçim Öncesi Akp nin içerisinde Bulunan  Milli Göçrüşçülerin Yapılan yanlışlara Kayıtsız Kalmayarak Tekrar Milli görüşün Tek Temsilcisi Saadet Partisine Yönelmesi Akp yi  Tedirgin Etmiş Olacak ki Kendi  Seçmenini Elinde Tutmak İçin Türlü Hilelere Baş Vurmaktadır Yorumları Yapılıyor.

Pekii Soru Şu Bu Hileler Nasıl Yapılıyor ?

Yapılan Toplantılar Milli Görüşçüler Bir Araya Geliyor Diyerek  İnsanları Çağırıyorlar.

Toplantılar Cumhur Başkanının Emri İle Yapılıyor ve Sadece Onun Toplantısı Basına Açık Yapıldı Amaa İlçe ve İllerde Yapılanlar Basına Kapalı ve Haber Yapma Özgürülüğü Kısıtlanarak Yapılıyor.

Mevcut Hükümetin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan Pardon Davutoğlu Milli Görüş Gömleğini Çıkarıp Gittiklerini Ekranlarlardan Sürekli Deklara Ederken Bu Toplantıların Amacı Nedir Aklımıza Gelen Şu Geçtiğimiz Ay Milletvekili Adaylarını Seçerken Kendi İçlerinde Milli Görüşçü Olanları Liste Dışı Bırakıp Azılı Milli Görüş ve İslam Düşmalarını Aday Göstermişti Peki Sormazlarmı Sayın Erdoğan Bu Ne Perhiz Ne Lahana Turşusu Diye.

Bize Yakın Olduğu için Sultangazi İlçesinde Yapılan Toplantıya Göz Atalım Biraz Toplantıda Saadet Partisi ve Milli görüşün Hiçbir Temsilcisi Yoktur Tamamen Ak pliler den Oluşuyor ve Çağırılanlar Arasında Toplantıya Katılan Gerçek  Milli Görüşçüler  İse Aldatılarak Bu Toplantılara Çağırıldıklarını ve Akp Toplantılarına Dönüşmesi Üzerine Gerçek Milli Görüşçüler Tepkilerini Gösterdi  ‘’Aldatılıyoruz’'.

Bununla Amaçlanan  Ne Peki,

Saadet Partisi ne Akp den Gelecek Oyların Önünü Kesmek Saadet Partisinin Yaptığı Milli İttifak Adı Altında Birleşerek Tek Parti Olarak Seçime Girmesini Erbakan’a İhanet Olarak Adleden Sayın Akp li Bakan Beşir Atalay Değilmiydi İhaneti Aslında Onlar Kendileri yapmamışlar mıydı Önce Hocasına Sonrada Halkına İhanet İçerisinde Olan Akp ve Yöneticileri Saadet Partisinin Akp de Bulunan %17  lik Oyunun En Az Yarısını Geri Alacağını Anketlerde Gördüğü İçin Böyle Bir Hileye Başvurmuş Olmalı.Sizcede Öyle Değilmi.

Peki Saadet Partisi Türkiye Genelinde Ne Yapıyor.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Seçime Saatler Kala Tüm Hızlarıylarıyla Çalışmalarını Sürdürüyor

Yapılan Tüm Engellemelere Saldırılara Milli Görüş Dostluk Gurubu Toplantılarına Kafa Yormadan Hak İçin Adalet İçin Dost Doğru Olmak İçin Mecliste Saadet Partisiyle Milli Görüşü Temsil Etmek İçin Çalışmalrını Sürdüyor Seçime Birgün Kala Mahalle Teşklatkları İlçe Teşkilatları İl Teşkkilatları Genel Merkez ekibi Hiç Hız Kesmeden Çalışmalarını Sürdüyor Bunun Kanıtı ise Aşağıdaki Resimler Haa Onlar Mükerrer Sofralarda milli Görüşü Baltalamaya Çalışmıyorlar Aksine Canla Başla Davalarını Muzaffer Kılamak İçin Çalışıyorlar.

Saadet partisi yetkilileri çalışmaları yakınen takip ediyor ve çalışmalara katılıyor birlikte bayrak asıyorlar.

Saadet Partisi Millet Vekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın Katıldığı bir tv programı sonrasında bayraklama yapan ekipleri ziyaret etti vince çıkarak beraber bayrak astı saat ise 02 40 ı gösteriyordu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum