MHP den Saadet e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Saadet Partisi İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundular.

MHP den Saadet e Ziyaret
07 Şubat 2015 - 02:38 - Güncelleme: 07 Şubat 2015 - 02:53

Ziyarette MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Akpınar, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz’ın iktidar partisine yakın mesafede durduğunu belirterek “taraflı” olduklarını ifade ettiler.

 

14 Aralık 2014 tarihinde MHP’de gerçekleşen kongrede Yusuf Özel İlçe Başkanlığına seçildi. Kongre sonrası Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Akpınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel’i parti binasında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” dileklerini ilettiler.

 

“GAZİ MAHALLESİ’NDE DEVLET YOK”

 

MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve ekibi dün akşam Saadet Partisi İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette ülke gündeminin yanı sıra yerel konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Gazi Mahallesi’nde illegal örgütlerin yaptıkları eylem ve işgallere değinen MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Akpınar, “Gazi Mahallesi’nde kamu kurumlarına ait binaların işgalinin yanı sıra, son günlerde eğitim yuvalarına bir takım saldırılar düzenlenmektedir. Veliler çocuklarını İmam Hatip Okullarına göndermemeleri yönünde tehdit ediliyorlar. Gündüz vakti bazı gruplar tarafından yollar kesilip kimlik kontrolü bile yapılıyor.” İfadelerini kullandılar.

 

MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, Gazi Mahallesi’nde yaşananları “Gazi Mahallesi’nde devlet yok” diye yorumladı.

“İLÇE KAYMAKAMI TARAFLI DAVRANIYOR”

 

MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel’in Saadet Partisi’ne gerçekleştirdiği iade-i ziyarette Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz’a yönelik eleştirilerde vardı. İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz’ın iktidar partisi Ak Parti’nin programlarına katıldığını, diğer siyasi partilere de mesafeli olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, “Parti olarak toplumu ilgilendiren uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili bir program düzenledik. Sayın Kaymakamımızı bu programa davet ettik. Kendisi bu programa katılmadı. Nedenini sorduğumuzda ise siyasi partilerin programına katılmadığını ifade etti. Demek ki, İlçe Kaymakamının bu tür programlara katılması için iktidar partisi olmak gerekiyor. Ak Parti’nin programlarına katılan İlçe Kaymakamı diğer siyasi partilerin davetine rağmen katılmamaktadır. Kendisi tamamen taraflı bir tutum sergilemektedir.” Diye konuştu.

 

MHP Sultangazi Saadet Partisi ziyaret-

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Akpınar ise, geçtiğimiz günlerde düzenledikleri “Uyuşturucuya Hayır” programına İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz’ı davet ettiklerini, ancak Uslanmaz’ın bu programa katılmadığını söyledi. Akpınar, “Geçtiğimiz hafta toplumun her kesimini ilgilendiren ve kanayan bir yara haline gelen uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili bir program düzenledik. Hiçbir siyasi amacı olmayan bu programa İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Uslanmaz’ı da davet ettik. Ancak kendisi bu programa katılmadı. Aslında katılması gerekirdi. İlçe Kaymakamına göre bazı partiler siyasi parti, bazı partiler ise siyasi parti değil.” Diyerek tepkisini dile getirdi.

 

AKPINAR “DAVAM” KİTABINI HEDİYE ETTİ

 

Ziyaret sonrası Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Akpınar, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel’e Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın, bugünkü zulüm dünyası yerine ecdadımızın yeryüzünde 11 asırlık tarihinde yaptığı gibi Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya kurma yolundaki inançları, idealleri, mücadelesi ve milletimizin önüne koyduğu hedeflerini kendi kaleminden anlattığı DAVAM kitabını hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum