Oğuzhan Asiltürk'ün kongre hamlesine Saadet Partisi'nden itiraz: Karamollaoğlu öncülüğünde çalışmaya devam edeceğiz

Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün kongre hamlesine Parti Sözcüsü Birol Aydın'dan itiraz geldi. Aydın Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Saadet Partisi'nin kararlı duruşu ortadadır ve uzunca bir süredir kamuoyunun geniş kesimleri tarafından takdirle takip edilmektedir. Kazandığımız bu geniş ilgi ve takdirin her geçen gün arttığının bilinci ve sorumluluğuyla; muhterem Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'nun öncülüğünde çalışmaktayız ve bu anlayışla çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Oğuzhan Asiltürk'ün kongre hamlesine Saadet Partisi'nden itiraz: Karamollaoğlu öncülüğünde çalışmaya devam edeceğiz
16 Haziran 2021 - 01:29
Son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeler ile dikkat çeken  Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, sürpriz bir şekilde Genel Başkan  Temel Karamollaoğlu'nu devirmek için kongre ateşini yaktı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Asiltürk, "Güçlü bir Saadet Partisi teşkilâtı oluşturmak ve gençleri, Millî Görüş'e kazandırmak için, benim gözetimimde, geniş istişarelerle bir liste hazırlanacak ve kongre başkanlığına sunulacak" dedi.

"GÖREV YAPANLAR SADECE İKTİDARI TENKİT ETMEKLE YETİNİYOR"

Asiltürk, sözlerinin devamında ise eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'dan sonra Saadet Partisi'nde görev yapanların sadece iktidarı tenkit etmekle yetindiğini kaydetti.

Böyle olunca, ahlaki ve manevi değerleri savunduğu için Saadet Partisi'ni destekleyenlerin desteğinin azaldığını ifade eden Asiltürk, bu nedenle seçim iş birliği dolayısıyla baraj uygulanmadığı halde, bir önceki seçimde milletvekili çıkaracak kadar oy aldıkları illerde milletvekili çıkaramadıklarını bildirdi.

"SADECE TOPLUMUN KARNINI DOYURAN BİR PARTİ GİBİ OLMAKTAN KAÇINACAĞIZ"

"DİĞER PARTİLER GİBİ YOK OLUP GİDERİZ"

ASİLTÜRK'E SAADET PARTİSİ'NDEN YANIT: KARAR ORGANI BELLİDİR

"PARTİMİZ KARAMOLLAOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEKTİR"

Aydın şöyle devam etti:

"Ülkemizin ve insanımızın karşı karşıya kaldığı problemlere sebep olan yanlış politikalara, tutum ve davranışlara da hangi saiklerle itiraz ettiğimiz ise milletimizin malumudur. Saadet Partisinin kararlı duruşu ortadadır ve uzunca bir süredir kamuoyunun geniş kesimleri tarafından takdirle takip edilmektedir. Kazandığımız bu geniş ilgi ve takdirin her geçen gün arttığının bilinci ve sorumluluğuyla; muhterem Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'nun öncülüğünde, GİK üyelerimiz, İl/İlçe Başkanlarımız ve partimizin her bir kademesinde görev yapan mensuplarımızın tamamı, ülkemizdeki kutuplaşma zeminlerini ortadan kaldırmak, hak ve adalete dayalı bir Türkiye'yi tesis etmek ve hep birlikte daha güzel bir gelecek inşa etmek için gece gündüz çalışmaktadır ve bu anlayışla çalışmaya da devam edecektir."

Oğuzhan Asiltürk'ün kongre hamlesine Saadet Partisi'nden itiraz: Karamollaoğlu öncülüğünde çalışmaya devam edeceğiz

YORUMLAR

  • 0 Yorum