Önce küfürler edip sonra bıçakla saldırdı saadetli aday ve ekibine canice saldırı

Saadet Partili aday ve ekibine bıçaklı saldırı yapan canii yakalanarak tutuklandı tam 100 metre bıçakla saldıran şahıs bir kişiyi sırtından bıçakladı yaralının durumu iyi olduğu bildirildi.

Önce küfürler edip sonra bıçakla saldırdı saadetli aday ve ekibine canice saldırı
23 Mart 2024 - 17:30 - Güncelleme: 23 Mart 2024 - 17:37
ÖNCE SÖZLÜ SONRA BIÇAKLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİRDİ
Şirinevler Mahallesi'nde dün ikindi vakti yaşanan olayda, 25-30 kişilik Saadet Partili ellerinde broşür ile esnaf ziyaretinde bulunduğu sırada telefoncu kisvesi altındaki bir şahsın sözlü ve bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan Saadet Partililerden edindiğimiz bilgiye göre, saldırgan uzun süre teşkilat mensuplarının dükkanına gelmesini bekledi ve "biz sizi bekliyorduk" deyip saldırıyı gerçekleştirdi. Saldırgan, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Yaşar Avcı'nın dükkanına gelmesi ile birlikte önce sözlü sonra da bıçaklı saldırıda bulundu.
 
 
 
Yaklaşık 100 metre boyunca elindeki bıçakla mübarek Ramazan günü Saadet Partilileri kovalayan şahıs, FB isimli teşkilat mensubunu sırtından yaraladı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Saadet Partili, darp raporu alırken saldırıyı gerçekleştiren şahıs emniyet güçlerince gözaltına alındı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum