Saadetli Aday ve Ekibine Bıçaklı Saldırı 1 kişi Yaralı

SAADET PARTİSİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BİROL AYDIN: ‘‘BU DURUMU KABUL ETMİYORUZ!’’ Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, partisinin Bahçelievler’de gerçekleşen seçim çalışmaları sırasında parti heyetine yönelik gerçekleştirilen saldırı sonrasında birtakım açıklamalarda bulundu.

Saadetli Aday ve Ekibine Bıçaklı Saldırı 1 kişi Yaralı
23 Mart 2024 - 17:22 - Güncelleme: 23 Mart 2024 - 17:35
SAADET PARTİSİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BİROL AYDIN: ‘‘BU DURUMU KABUL ETMİYORUZ!’’

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, partisinin Bahçelievler’de gerçekleşen seçim çalışmaları sırasında parti heyetine yönelik gerçekleştirilen saldırı sonrasında birtakım açıklamalarda bulundu.

NE OLMUŞTU?
Saadet Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Yaşar Avcı ve teşkilat mensuplarına seçim çalışmaları sırasında bıçaklı saldırı gerçekleşmişti.
Şirinevler Mahallesinde yaşanan olayda, esnaf ziyaretinde bulunan Saadet Partili gruba sözlü ve bıçaklı saldırıda bulunulmuştu.
Saldırıyla ilgili suç duyurusunda bulunulurken saldırgan da gözaltına alındı.

Teşkilat mensuplarıyla beraber Kocasinan Şehit Mehmet Aydın Polis Merkezi Amirliğinin önünde açıklamalarda bulunan Birol Aydın, ‘‘Bugün Bahçelievler ilçemizde İlçe Belediye Başkan Adayımız ve arkadaşlar, seçim çalışması ve esnaf ziyareti esnasında, bir esnafa gidiyorlar. Orada uygunsuz sözlerle, küfürlerle muhatap oluyorlar. Dükkanı terk edip caddeye çıkınca da suçlu olan kişi, arkadan bıçakla saldırı yapıyor arkadaşlarımıza. Şükür ki ileri derecede bir durum yok. Suç duyurusunda bulunuldu, gerekli işlemler yapılacak. Savcılığa intikal etti. Tabi bu tip durumlar, seçim sathında hiç de arzu etmediğimiz hadiselerdir. Bir kısım siyasilerin yanlış tutumları, seçmenin tutum ve davranışlarını bu yönde etkiliyor. Biz arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Ama bu durumu da kabul etmediğimizi, kabul edemeyeceğimizi ifade ediyoruz.’’ ifadelerini kullanarak teşkilat mensuplarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum