Saadet iş başında! Haydi Bismillah

Saadet Partisi, Ankara’da binlerce partilinin katılımıyla, başta büyükşehirler olmak üzere tüm adaylarını kamuoyuna tanıttı. ATO Congresium’daki Aday Tanıtım Toplantısı, şölen havasında gerçekleştirildi.

Saadet iş başında! Haydi Bismillah
05 Şubat 2024 - 03:54 - Güncelleme: 05 Şubat 2024 - 03:56

 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine gidilirken, Saadet Partisi, yine tarihi bir programa imza attı. Şölen havasında gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı’na binlerce partili iştirak ederken, adaylar kamuoyuna açıklandı.

MİLLÎ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

Aday Tanıtım Toplantısı’nda öne çıka başlıklar arasında Millî Görüş Belediyeciliği vurgusu yer aldı. “Saadet İş Başında, Haydi Bismillah!” ana sloganıyla düzenlenen törende önemli isimlerin yanı sıra partinin il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile binlerce partili iştirak etti.

DAHA İYİ BİR YAŞAM SENİN HAKKIN

Seçim sürecinde yürütülecek çalışmalarda, Aday Tanıtım Programı’nda, sloganın ‘Daha iyi bir yaşam senin hakkın’ olduğu duyuruldu.

SALONDA ERBAKAN AFİŞLERİ YER ALDI

Aday Tanıtım Toplantısı’nın en dikkat çeken kısmı ise Millî Görüş hareketinin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın fotoğraflarının yer aldığı afişler oldu. Merhum liderin sözlerinin yer aldığı afişlerin yanı sıra kürsüden isminin söylenmesi ise salonda duygu dolu anlara sahne oldu.

COŞKU VE HEYECANLI ADAY TANITIM

Türkiye’nin dört bir yanından akın akın başkent Ankara’ya gelen partililer, sabahın erken saatlerinde ATO Congresium Salonu’nu doldurdu. Heyecanın hakim olduğu partililer, Aday Tanıtım Toplantısı boyunca sloganlara ve çalınan müziklere eşlik etti. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da salona gelmesiyle salondaki heyecan daha da arttı. Karamollaoğlu, partilileri kürsüden selamladı.

“MİLLETİMİZİ 1 NİSAN SABAHI MİLLÎ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE KARŞILAYACAĞIZ”

Saadet Partisi’nin tüm Türkiye’de seçimlere girdiğini hatırlatan Karamollaoğlu, 1 Nisan sabahında tüm bölgelerde kesin neticeler alma konusunda kararlı olduklarını belirterek, “Milletimizi 1 Nisan sabahı Millî Görüş Belediyeciliği ile karşılayacağız inşallah. Millî Görüş, Malazgirt’i kazananların görüşüdür, bunu unutmayın. Hakk’ı ve adaleti Kosova’ya götüren Sultan Murad’ın görüşüdür Millî Görüş. Kurtuluş mücadelesini başlatan Sütçü İmam’ın görüşüdür Millî Görüş. Biz önce ahlâk ve maneviyat diyerek yola çıktık. Biz sadece söz söyleyen, fikir üreten bir yönetim değil, bu fikirleri ortaya koyacak, hizmete çevirecek bir yapıyız” ifadelerini kullandı.

KUTAN’IN SELAMINI İLETTİ

Karamollaoğlu, konuşmasının sonunda Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı ve ESAM Genel Başkanı Recai Kutan’ın adaylara ve teşkilat mensuplarına selamlarını iletti.

ADAYLAR TANITILDI, SAHAYA ÇIKACAK

Görkemli törenle kamuoyuna açıklanan adaylar, yarından itibaren sahaya çıkarak, seçim çalışmalarına dört kolla sarılacak. Edirne’den Iğdır’a, Hatay’dan Sinop’a bütün adayların tek tek tanıtıldığı toplantıda heyecan görülmeye değerdi. Millî Görüş hareketinin ak saçlıları ile gençlerinin coşkusu dikkat çekti.

GAZZE’YE DESTEK MESAJLARI

Büyük salonun ana girişlerinde ise dikkat çeken Gazze detayı da yer aldı. Panolarda, Millî Görüşçü belediye başkanları iş başına geldiğinde Gazze Belediyesini de kalkındıracağına yönelik ifadeler yer aldı. Bir diğer panoda ise, “Türkiye’nin güvenliği Kudüs’ten geçer. Gazze ne kadar huzurluysa Türkiye’nin şehirleri de o kadar huzurludur” ifadeleriyle Gazze’ye destek verildi.

GİRİŞ KAPISI, MİLLÎ GÖRÜŞ BELEDİYESİ

Salonun en önemli bir diğer detayı ise giriş kapısında yer aldı. Partililerin giriş yaptığı ve altından geçtiği maket bir kapı oluşturulduğu görüldü. Yürüyüş yolunda ‘Millî Görüş Belediyesi’ ifadesi yer alırken, kapısında ise ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ sözleri yer aldı.

“TÜRKİYE’NİN AYAĞA KALKMASI İSLÂM DÜNYASININ AYAĞA KALKMASI DEMEK”

Aday Tanıtım Programı’na katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, salona girişinin ardından heyecan ile karşılanırken, partililer “Bilge Başkan Temel Başkan” sloganları attı. Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Buradan haydi bismillah diyoruz. Ülkemiz ne yazık ki bir ateş çemberi içerisindedir. Ekonomik durumumuz ise hiç ama hiç iç açıcı değildir. Öte yandan katil İsrail de soykırımlarını devam ettiriyor. Gazze ne kadar huzurlu ise bizim 81 ilimiz de o kadar huzur içindedir. O nedenle şehirlerimizi ayağa kaldırmak mecburiyetindeyiz. Türkiye’nin ayağa kalkması İslâm dünyasının ayağa kalkması demektir” diye konuştu.

“BU SEÇİMLER, SADECE ŞEHİRLERİ DEĞİL, ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEKTİR”

Yapılacak seçimlerde Türkiye’nin geleceğinin belirlenecek bir seçim olduğunu belirten Karamollaoğlu, iktidarın izlediği politikalara değinirken, “Siyonizm’in oyunlarına ortak olan bir iktidar mı yoksa bu oyunları bozan, BOP’u yırtıp atan bir Türkiye’mi? Dün ak dediğine bugün kara diyen bir iktidar mı yoksa savrulmayan bir iktidar mı iş başına geleceğinin adımını atacağız. Bu seçimler sadece şehirlerin değil ülkemizin de geleceğini belirleyecektir. Bu nedenle bu seçimde sorumluluğumuz çok ağırdır. Millî Görüşçüler olarak coğrafyamızda akan kan ve gözyaşını dindirmek bizim sorumluluğumuzdadır. Emin olun Saadet Partili belediye başkanlarımız sadece kendi şehirlerini değil Gazze’yi de yeniden ayağa kaldıracak bir tavır sergileyecektir. Belediyelerimizde atılacak adımlar sadece Türkiye’de değil bütün dünyada gündem olacaktır. Şehirlerimiz bizi, biz de şehirlerimize hizmet etmeyi özledik” dedi.

“BİR NEVİ, BELEDİYE BAŞKANI DERT BABASIDIR”

Belediye başkanlarının bölgelerde vatandaşlar ile iç içe olması gerektiğini belirten Karamollaoğlu, belediye başkanlarının önemine değinerek, “Belediye başkanları milletvekilleri gibi değildir. Milletvekilleri, kendi illerinde seçilirler ve Ankara’ya gelirler ve burada mesai harcarlar. Bir belediye başkanı ise seçildiği şehirde yaşamaktadır, vatandaşın ulaşması kolaydır. Bir nevi belediye başkanı dert babasıdır. Dolayısıyla bir belediye başkanının kapısı her zaman ziyaretçiye açık olmalıdır. Bizim belediyecilik anlayışımız da bu temel kuraldır. Bir belediye başkanı, ayrım yapmadan halkla her an iç içe olmak mecburiyetinde, herkese hizmet etmek anlayışı ile çalışmak mecburiyetindedir. Saadet Partimizin belediye başkanımızın adayları da buna uygun çalışmak mecburiyetindedir” dedi.

“”RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL’UNDUR’ ANLAYIŞI İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Hakk’ı üstün tutanların insanlığa ve ülkesine fayda sağlayacak büyük hizmetler yapacağını belirten Karamollaoğlu, Millî Görüş’ün temelinde dürüstlük ve samimiyet olduğunun altını çizerek, “Biz işi mutlaka ehline vermek ile mükellef olduğumuzun farkındayız. Şuanki Türkiye’ye bakarak bu değişmez diyenler inanmasınlar. Biz adam kayırmayı, torpil olarak görmeyiz. Ehliyet ve liyakati hâkim kılmak şarttır. Yolsuzluğu, rantı, talanı yok etmek mümkündür. Geleceğe ümitle bakmak mümkündür, karanlık şehirleri aydınlığa çevirmek mümkündür. Bunu yapacak kadrolar ise bu salondadır. Bu salonda iman varsa imkân vardır diyen kadrolar vardır. Saadet Partimizin belediye başkanları bir kibrit çöpünü dahi israf etmeyecek anlayışa sahiptir. Vatandaşın cebinden toplanan paraların milyar milyar savrulma dönemine son vereceğiz. Belediyelerimizin kapısından arsız, hırsız girmeyecek. Belediye kaynaklarını ise yetim malını kullanır gibi değerlendireceğiz. ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ anlayışı ile hareket edeceğiz. İhaleler üzerinden birilerinin köşeyi dönme dönemi sona erdi” ifadelerini kullandı.

“ADAYLARIMIZ İLE HAYDİ BİSMİLLAH DİYEREK BAŞLIYORUZ”

Geçtiğimiz aylarda vefat eden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’i anarak konuşmasına başlayan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, 31 Mart seçimlerinin önemli bir seçim olduğunun altını çizerek, “Biz bu seçimi kötülüğün sonu olarak görüyoruz. Barışı yok edenler, çatışmayı körükleyenler şehirlerimizi yönetemezler. Millî Görüş gömleğini takmaya cesareti olmayanların, çıkartmakla gurur duyanların, 94 Ruhu’nu anma şansı yoktur. 31 Mart’ta fikirlerimize destek, adaylarımıza oy istiyoruz. Birileri bu seçimleri nefret, kavga, iftira için bir fırsat görecekler ancak biz bunun olmayacağını anlatmak zorundayız. Bizler sadece tanınan adaylar çıkartmadık, hem tanınan hem de ehil olan adaylar çıkarttık. Sadece ehil olan adaylar çıkartmadık, adaylarımız emin olarak tanınan adaylardır. Adaylarımız ile haydi bismillah diyerek başlıyoruz” dedi.

“”BAŞKA BİR TÜRKİYE’NİN MÜMKÜN OLDUĞUNA İNANIYORUZ”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, seçim konseptini kamuoyuyla paylaştı. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimlerde vatandaşların Millî Görüş Belediyeciliğini aradığını belirterek, “55 yıllık Millî Görüş hareketi olarak milletimizin karşısına yeniden çıkıyoruz inşallah. Çalmadık bir kapı, girmedik bir gönül bırakmayacağız inşallah. Bugün Türkiye’de milletimizin ellerine ayaklarına vurulmuş zincirleri birlikte sökeceğiz. Saadet Partisi olarak biz bir başkasının kaybetmesi üzerine değil, Saadet Partimizin adaylarının kazanması için bir gayret ortaya koyacağız. 31 Mart’ta başka bir Türkiye mümkün diyeceğiz. Bugünkü bu kötü tablonun ülkemize yakışmadığını düşünüyoruz. 10 bin lira emekli maaşı alan Ahmet amcaya, Ayşe teyzeye sesleniyorum, başka bir Türkiye mümkün. Kendisine 17 bin lira asgari ücret reva görülen Deniz kardeşim, hak ettiğin yaşam bu değil. İlkokuldaki çocuğumuz bile hayat pahalılığını yaşıyor, lisedeki kardeşlerimiz kaygılı, üniversiteli kardeşlerimiz işsiz, hak ettiğin yaşam bu değil. Biz Millî Görüş Belediyeciliği ile başka bir Türkiye’nin mümkün olduğuna inanıyoruz. Daha iyi bir Türkiye mümkün, haydi bismillah. Millî Görüş Belediyeciliği için haydi bismillah” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum