Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın: Kuryelere taksi standardı getireceğiz

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, seçilmeleri halinde kuryeler için bazı düzenlemeler yapacaklarını açıkladı. Aydın, tıpkı taksiler ve minibüsler gibi bazı standartlar oluşturacaklarını söyledi. Aydın, "İstanbul'da 200 bini aşkın hizmet eden arkadaşımız var. Motosikletiyle hızla şehirdeki ihtiyaçlara yanıt veren kurye arkadaşlarımızın can güvenliği ve sosyal güvenlikleri başta olmak üzere bu işin biz takım standartlarının olması lazım" diye konuştu.

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın: Kuryelere taksi standardı getireceğiz
11 Mart 2024 - 17:05 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 17:10

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Kartal ve Maltepe'de ziyaretlerde bulundu. Kartal'da ilk olarak Motosikletli Kuryeler Derneği'ni ziyaret eden Aydın, Dernek Başkanı Ersin Ay ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Görüşmede, İstanbul'daki kuryelerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Aydın, seçilmesi durumunda kuryelere yardımcı olacaklarını ve sorunlarını çözüme ulaştıracaklarını söyledi. Aydın motorlu kuryelerin çalışma koşullarının düzeltilmesi, can güvenliğinin sağlanması ve hizmet kalitesinin artırılması için Saadet Partisi'nin çözüm önerilerini iletti. Aydın, motorlu kuryelerin yaşadığı sorunlara duyarlı bir yaklaşımla çözüm bulacaklarını ve sektörün standartlarının yükseltilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

"STANDARTLAR GETİRECEĞİZ"

Aydın, kuryelerin yaşadığı maddi ve manevi sıkıntılara dikkat çekerek Saadet Partisi olarak İstanbul'da farklı bir yönetim anlayışıyla hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti. Özellikle kuryelerin can güvenliği, sosyal güvenlik ve çalışma saatleri konularında standartlar oluşturacaklarını ve Büyükşehir Belediyesi olarak bu alanda adımlar atacaklarını vurguladı. Aydın, kurye sektörünün önemine değinerek, İstanbul'da hizmet veren 200 bini aşkın kuryeye destek olacaklarını söyledi.

ESNAF ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Aydın ve partililer daha sonra Maltepe'de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Aydın, esnaf ziyaretinde bulundu, Saadet Partisi Maltepe Belediye Başkan Adayı Nuri Tüfekçi ile esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Aydın, esnaf ziyaretlerinde cadde üzerinde bulunan AK Parti standını da ziyaret ederek başarılar diledi.

 

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın: Kuryelere taksi standardı getireceğiz
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum