SAADET PARTİSİ İSTANBUL ADAYI BİROL AYDIN: DAHA İYİ BİR YAŞAMIN İSTANBUL'DA MÜMKÜN OLDUĞUNU 31 MART'TA GÖSTERECEĞİZ

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Turgut Sahtiyan ve İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Sadıkoğlu eşliğinde Galata Köprüsü’nde vatandaşlarla buluştu.

SAADET PARTİSİ İSTANBUL ADAYI BİROL AYDIN: DAHA İYİ BİR YAŞAMIN İSTANBUL'DA MÜMKÜN OLDUĞUNU 31 MART'TA GÖSTERECEĞİZ
11 Mart 2024 - 16:57 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 17:04

Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Galata Köprüsü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Olta balıkçılarıyla birlikte balık tutan Aydın, “İstanbul'umuzda, Türkiye'nin her tarafında olan ama İstanbul'da daha çok hissedilen hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı insanlarımızın belini büktü insanlarımızın umudunu karamsarlığa çevirdi. Biz Saadet Partisi olarak 31 Mart'ta başka bir İstanbul'un mümkün olduğunu, daha iyi bir yaşamın İstanbul'da mümkün olduğunu göstereceğiz. Ve insanımıza en güzel hizmeti yapma imkanı ve fırsatı bulacağız diyorum. Ya nasip, ya sabır” dedi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Turgut Sahtiyan ve İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Sadıkoğlu eşliğinde Galata Köprüsü’nde vatandaşlarla buluştu.

Olta balıkçılarıyla birlikte balık tutan Aydın, şöyle konuştu:

BU GÜZELLİKLERİN ÜSTÜNÜN BETONLA, ASFALTLA ÖRTÜLMEMESİNİ, EN ÖNCELİKLİ HEDEF OLARAK BELİRLEDİK”

“Galata Köprüsü’nün üstünde olta balıkçılığı yapan yılların İstanbullularıyla beraber biz de ya nasip dedik, oltamızı attık. Bekliyoruz, kısmet. Biz Saadet Partisi olarak İstanbul'un bu güzelliklerinin İstanbul'da yaşayan 16 milyon insanımızca yaşanmasını, görünmesini ve bu güzelliklerin üstünün betonla, asfaltla örtülmemesini, en öncelikli hedef olarak belirledik. İstanbul'umuzda hem balık popülasyonunu arttırmak hem olta balıkçılığını teşvik etmek hem bu balıkçılıkla ilgilenen insanlarımızın şartlarını iyileştirmek görevimizdir. Ancak aynı zamanda İstanbul'da balık popülasyonunu arttırma çabasını nasıl güdeceksek, İstanbul’u yiyen, bitiren, semiren, beton kafalı, rant kafalıların da popülasyonunu tabiri caizse azaltacağız.

İSTANBUL'U RANT KAFASINDAN, BUGÜNKÜ KEŞMEKEŞLİĞE MECBUR VE MAHKUM EDEN ANLAYIŞTAN KURTARACAĞIZ”

Başka bir İstanbul mümkün. İstanbul'umuzda daha iyi bir yaşam mümkün. İstanbul'a karşı işlenen ihanetleri, suçları affetmeyeceğiz. İstanbul'u rant kafasından, beton kafasından, bugünkü keşmekeşliğe mecbur ve mahkum eden anlayıştan kurtaracağız. Yoksa gidişat, gidişat değildir. Hem idari yönetim açısından hem de mimari açıdan ve şehircilik açısından İstanbul iyi bir durumda değil. Bir de bunların üstüne üstlük son 3-4 yıldır İstanbul'umuzda, Türkiye'nin her tarafında olan ama İstanbul'da daha çok hissedilen hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı insanlarımızın belini büktü insanlarımızın umudunu karamsarlığa çevirdi. Biz Saadet Partisi olarak 31 Mart'ta başka bir İstanbul'un mümkün olduğunu, daha iyi bir yaşamın İstanbul'da mümkün olduğunu göstereceğiz. Ve insanımıza en güzel hizmeti yapma imkanı ve fırsatı bulacağız diyorum. Ya nasip, ya sabır.

İNSANLARIMIZIN EN İTİBAR ETTİKLERİ, EN SAYGI GÖSTERDİKLERİ PARTİ, SAADET PARTİSİ'DİR”

Ben sokakların en saygın partisinin Saadet Partisi olduğu kanaatindeyim. Her bir farklı siyasi partiye mensup geçmişte oy vermiş insanlarımızın en itibar ettikleri, en saygı gösterdikleri parti, Saadet Partisi'dir diye bunu bizzat müşahede ediyorum, görüyorum. Ayrıca gördüğüm bir şey var. İstanbul'da insanlarımız hem durumdan memnun değil hem de Kurum’dan memnun değil. Güçlü bir arayış içerisinde. İnşallah bu arayışın adresi Saadet Partisi'dir. Bu kapı Saadet Partisi'dir. Bunu da İstanbul'umuza ulaştırmaya çalışıyoruz. İstanbul'umuza sahip çıkmaya davet ediyoruz, İstanbullu hemşehrilerimizi, kardeşlerimizi. Doğruya, doğruluğa, ahlaka, adalete, vicdana sahip çıkalım. Çıkalım ki İstanbul'u bugün içinde bulunmuş olduğu bu keşmekeşlikten çekip çıkaralım.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum