Saadet partisinden Trendyol Açıklaması Takipteyiz

Saadet partisi İstanbul İl başkanı Ömer Faruk yazıcının çağrısıyla binlerce kişi trendyol uygulamasını silerek boykot çağrısı yapmıştı saatler sonra trendyoldan Saadet partisini arayak özür telefonu geldi

Saadet partisinden Trendyol Açıklaması Takipteyiz
20 Ekim 2023 - 17:13 - Güncelleme: 20 Ekim 2023 - 21:41
Saadet partisi İstanbul İl başkanı Ömer Faruk yazıcının çağrısıyla binlerce kişi trendyol uygulamasını silerek boykot çağrısı yapmıştı saatler sonra trendyoldan Saadet partisini arayak özür telefonu geldi.
yazıcı bunun üzerine bir açıklama daha yaparak trendyol pazar yeri esnafını takipteyiz dedi.

Sosyal medya hesabı x üzerinden yaptığı açıklamada Ömer Faruk Yazıcı şunları kaydetti.
*Trendyol'dan Filistin Ürünleri Krizine Açıklama*
 
Ünlü e-ticaret platformu Trendyol, Filistin ürünlerinin satışının engellenmesi iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı, platformun bu hareketini eleştiren bir tweet attıktan kısa süre sonra Trendyol üst yönetimi tarafından arandı.
 
Yönetim, yaşanan olayın sistemsel sebeplerden kaynaklandığını ve gerekli düzeltmelerin yapıldığını belirtti. Trendyol, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı da dile getirerek özür diledi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı, Trendyol'un bu açıklamasını doğru kabul ederek, pazaryerlerindeki ilgili işletmelerin faaliyetlerini yakından takip edeceklerini duyurdu.
Bizde hakikat haber ailesi olarak konun takipçisi olacağız. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum