Sultangazide 5000 kişi ile iftar sofrası

Kasramonulular sultangazide iftar yemeğinde buluştu sokak iftarına 5000 kişi katıldı

Sultangazide 5000 kişi ile iftar sofrası
16 Nisan 2023 - 23:11 - Güncelleme: 17 Nisan 2023 - 00:15

Sultangazi'nin millet ittifakı cumhur ittifakı ve stk dünyası iftar sofrasında bir araya geldi. 

Merkezi 75. yıl mahallesinde bulunan (YSK) Yeni Sultangazi Kastamonulular derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarında bir rekora imzatarak 5 bin kişiyi aynı sofrada ağırladı.
Kastamonu'lu iş insanı Gün medya yönetim kurulu başkanı Cengiz Aygün'ün sponsorluğunda düzenlenen geleneksel sokak iftarı programına Sultangazi'de bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları ile yönetim kurulları, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, milletvekili adayları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katılım sağlar iken yaklaşık 5 bin kişi aynı sofrada el açıp amin diyerek iftar açtılar.

Kuran-ı Kerim okunarak başlayan program ilahi dinletisi ile devam ederken gecenin sunumunu ise başkan yardımcısı Fatih Sarul üstlendi. İş insanı Cengiz Aygün program hakkında Milha ya verdiği röportajda ''Bugün sağolsun değerli kardeşlerim Kastamonu dernekleri ve YSK derneğininde vesilesi ile bir iftar programı gerçekleştirdik. Daha öncede burada bir arada olmuştuk sevgili hemşehrilerimiz ile bugün yine nasip oldu. Rabbim bizi bir araya getirdi ve beraberce bir iftar yaptık. Bu birlik ve beraberliğe ülkemizin her zaman ihtiyacı var. Burada siyasi parti ayrımı olmadan bütün siyasi partiler katılım gösterdi çünkü Ramazan'ın özelliğidir bu birlik ve beraberlik, hoşgörü. Dolayısı ile burada katılımcı olan yaklaşık 5 bin kişiye, bütün hemşehrilerimize, değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz''dedi.

YSK Yeni Sultangazi Kastamonulular derneği başkanı Ahmet Kurukalıp '' Böyle güzel bir gecede bizleri yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerimden hepsinden Allah razı olsun komşularımız ve hemşehrilerimiz ile güzel bir iftar programı oldu. Bütün katılanların ayağına sağlık hepsine teşekkür ederiz'' ifadelerini kullandı.

Sultangazi KASDER şube başkanı Sadık Aslan ''Çok değerli hemşehrilerimiz ile bir arada olmaktan mutluluk ve onur duyduk. Bu akşamki iftar programını ikram eden Cengiz beye teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin diyoruz ve saygılar sunuyoruz'' dedi.

YSK DER başkan yardımcısı Fatih Sarul ''Gün medya grup onursal başkanı sayın Cengiz Aygün'ün tensipleri ile (YSK) Yeni Sultangazi Kastamonulular derneğimizde 5 bin kişilik iftar soframızda kıymetli hemşehrilerimiz ile buluştuk. Böyle bir programda siz değerli basın mensuplarımızıda aramızda görmekten mutlu olduk teşekkür ederiz ilgi ve alakanızdan dolayı. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Bir dahaki seneye tekrar görüşebilmek üzere diyelim Allah razı olsun herkesten'' ifadelerine yer verdi.
bizde milha ve hakikat haber ailesi olarak nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederiz. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum